Hozzávalók
· 600 g vegyes halászléalap fej, gerinc, esetleg apró hal
· 1 db zöldpaprika vagy lecsó
· 1 db paradicsom vagy lecsó
· 1 fej vöröshagyma
· 1 kiskanál fűszerpaprika
· 1 kiskanál só
· 4 db Knorr Halászlé-kocka
· 8 db pontyszelet-patkó
Elkészítés
-
Az alaphoz való halat és az összes fűszert egy lábasba tesszük, felöntjük a vízzel. Ezután kb 1/2 óra alatt teljesen szétfőzzük az összetevőket.
-
A halszeleteket kissé besózzuk és állni hagyjuk.
-
A húst lefejtjük a csontról, visszatöltjük a lábasba. Összeturmixoljuk, majd a biztonság kedvéért tésztaszűrőn átszűrjük.
-
Beletesszük a halszeleteket az átpasszírozott alapba, öntünk rá vizet, majd addig főzzük, míg puhára nem fő - kb 10 perc.
http://www.jolkifoztem.hu/recept/halaszle-3
|